Trixie merk

Trixie, huisdieren staan al ruim 45 jaar bij ons centraal. Met veel aandacht, kennis en passie voor dieren en hun baasjes zijn wij gestaag gegroeid.

Als Europese marktleider op het gebied van toebehoren voor huisdieren levert TRIXIE vandaag de dag binnen Duitsland aan ca. 5000 zakelijke afnemers. Dan hebben we het over gemiddeld 6.500 producten voor honden, katten, vogels, knaagdieren en konijnen en reptielen. Het omvangrijke assortiment wordt naar 88 landen geëxporteerd. De complete logistiek en distributie vindt plaats vanuit onze hoofdvestiging in Tarp.

Het bedrijf telt 500 vaste medewerkers en meer dan 100 invallers. Voor onze klanten in Duitsland, Oostenrijk, Engeland, Frankrijk, Nederland, België en Luxemburg zijn er 50 buitendienst medewerkers en twee merchandisers op pad. TRIXIE zorgt echter ook voor de volgende generatie en leidt op in acht verschillende beroepen.

Een groot deel van onze productlijnen wordt door experts binnen ons bedrijf ontwikkeld, onderzocht en getest. Hoge kwaliteitseisen zijn voor ons net zo vanzelfsprekend als de zorgvuldige omgang met reclamaties. Terwijl onze moderne logistiek garant staat voor een snelle bezorging, staan onze gemotiveerde medewerkers voor een klantgerichte service.

Wij wensen u en uw dier veel plezier met de TRIXIE producten.

Protected by CleanTalk Anti-Spam