Betaalmethoden.

Bij DOGgear zijn er verschillende betaalmethoden;

WIj werken met een zgn. betaal provider genaamd Mollie. Zij bieden ons de mogelijkheid om u diverse betaalmethoden aan te bieden. Niet alle betaalmethoden zijn kosteloos. Alleen IDeal en Sepa overschrijving zijn vrij van kosten. voor alle andere betaalmethoden wordt u belast met de daadwerkelijke kosten hiervan.

Mollie – ACHTERAF BETALEN (Klarna)

Achteraf Betalen’ maakt uitgestelde betaling mogelijk voor u als klant. U heeft de keuze om binnen 14 dagen te betalen, of binnen 60 dagen (tegen een kleine vergoeding).

Mollie – VOORUITBETALEN (Sepa)

Mollie bied u aan om een Sepa overboeking te doen. dit kunt u doen op de door Mollie aangegeven rekeningnummers. Zodra er een betaling is ontvangen krijgen wij automatisch bericht hiervan en zullen uw bestelling verzenden. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan.

Mollie – IDEAL

U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U kunt tijdens het bestelproces aangeven dat u met iDEAL wilt betalen.

Mollie – CREDITCARD

Wij accepteren Visa en Master Card. U kunt uw creditcardgegevens – via onze beveiligde SSL procedure – veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Mollie – PayPal

Betalingen kunnen ook worden uitgevoerd met Paypal.

Mollie – Mister Cash/Bancontact (België)

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwt, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Mollie – MAESTRO (België)

Belgische klanten kunnen naast Mister Cash/Bancontact of middels Maestro betalen.

3-D SECURE en SecureCode

Wat zijn 3-D Secure en SecureCode?
3-D Secure en SecureCode maken het betalen op internet nog veiliger. De 3D-Secure technologie is ontwikkeld door Visa en wordt aangeboden onder de merknaam Verified by Visa. Onder het label MasterCard SecureCode biedt ook MasterCard deze standaard aan. 3-D Secure en SecureCode vormen een extra stap bij het plaatsen van uw bestelling die is bedoeld voor uw veiligheid. U wordt beschermd tegen misbruik van uw creditcardnummer omdat u vóór de betaling eerst uw identiteit bevestigt.

Hoe werkt het?

Uw kaart is niet standaard geactiveerd voor 3-D Secure of SecureCode. Voor het betalen van uw bestelling kan gevraagd worden om 3-D Secure te activeren op uw kaart. Hierna zal bij elke online verificatie van uw creditcard altijd om een digitale handtekening gevraagd worden. Deze code wordt vervolgens meteen door uw eigen bank gecontroleerd.

Er is een aantal varianten van de digitale handtekening, afhankelijk van uw bank. Het kan een zelfgekozen wachtwoord zijn, een pincode die verstrekt is door uw bank, maar er kan ook gevraagd worden om een digitale handtekening met behulp van een digipas of random reader.

BTW

DOGgear Nerderland is als Nederlands bedrijf verplicht BTW aan haar Europese klanten door te berekenen. De prijzen zijn dan ook inclusief BTW, voor zover deze van toepassing is. Voor verzendingen naar landen die deel uitmaken van de Europese Unie ontvangt u van ons bij elke verzonden bestelling een factuur waarop de btw-berekening gedetailleerd is weergegeven. Bedrijven hebben de mogelijkheid deze BTW terug te vorderen. Bij zendingen naar landen buiten de EU wordt de BTW niet apart op de afrekening vermeld, omdat bij zendingen naar deze landen de berekening en afdracht van BTW niet verplicht is.